Kuidas kasutada maitsega oliivõli

06.03.2014

OLIVA Estonia pakutavad maitsega oliiviõlid on toodetud nii, et oliivid on pressitud koos vastava maitserohelise või viljaga, lisatud ei ole maitsejäljendajaid.

Quattrociocchi Limone on SIDRUNI maitsega ekstra virgin oliiviõli
http://www.oliva.ee/et/a/quattrociocchi-limone---250ml

Koostis: 1 kg oliivide kohta on lisatud 250 g sidrunit.
Kasuta: sobib ideaalselt kasutamiseks kalale, salatile ja juurviljadele! Annab hea kerge sidrunimaitse juurde, lisa veidi soola ja muud polegi vaja!

Sidrunimahl on looduslik antioksüdant, mis aitab noorust säilitada, haigusi ennetada ja organismi puhastada. Lisaks rohkele C-vitamiinile (100g/50mg) sisaldab sidrun kaaliumi, rauda, magneesiumi, pantoteenhapet, niatsiini ja eeterlikke õlisid. Tugeva antiseptilise ja antibakteriaalse mõjuga on ta efektiivne infektsiooniliste seisundite ravimisel, eriti külmetuse, gripi ja kibeda kurgu puhul.

Quattrociocchi Peperoncino on TŠILLIPIPRA maitsega ekstra virgin oliiviõli
http://www.oliva.ee/et/a/quattrociocchi-peperoncino---250ml

Koostis: 98 % extra virgin oliiviõli, 2% tšillipipart.
Kasuta liha-, kala-, kartuli-, muna-, pasta- ja riisiroogade valmistamisel.

Tšillipipar on universaalne maitseaine, mis toob toidu maitse hästi esile ja on paljudes maailma köökides väga levinud. näiteks kiirendab keha ainevahetust ning kalorite põletamist. Tšilli sisaldab kuni 7 korda rohkem C-vitamiini kui apelsin. Lisaks on tšilli kasulik seedimisele ning aitab leevendada migreeni ja lihase-, liigese-, närvivalu. Tšilli – vabastab hingamisteid, soodustades seeläbi hingamist.

 

KAUBALE SAAB ISE JÄRELE TULLA

- Ülemiste Ärimaja valvelauda

   Peterburi tee 2f, Tallinn